Blog

March 2021

Aangifte gedaan en geaccepteerd

Ik heb aangifte gedaan bij het discriminatie bureau. Ze hebben de aangifte geaccepteerd. Dus er wordt nu actie ondernomen tegen Guido Delahaye, wordt tijd, want na 2 jaar mag je toch wel verwachten dat hij tot actie was overgegaan. Nu meende mijn zus Felicitas dat ik een kort lontje heb. Twee jaar geduld kan ik geen kort lontje noemen.

Stelen

Ik had Guido Delahaye gevraagd alle foto's te verwijderen waar ik op sta in het archief van de familie Delahaye. Ik sta daar op als jongen en ik ben geen jongen, nooit geweest ook, dat ben je niet als je als XXY geboren bent. De label Jongen hebben mijn ouders er aan geplakt. Ik had gevraagd de foto's te verwijderen, maar dat weigert hij al 2 jaar. Ik begrijp eerlijk gezegd niet dat deze man hoofd van een school geweest is. Op die school zou ik nooit willen zitten, dat is dictatoriaal gedrag. Geen respect hebben voor de medemens. Of te wel een arrogante klootzak. Maar gelukkig zijn er instanties genoeg waar ik natuurlijk naar toe kan gaan en dat zal ik zeker niet schuwen, 2 jaar lijkt me tijd genoeg, om iets te veranderen wat binnen 5 minuten kan.

Hij heeft ook voor de zoveelste keer een foto van mij gepikt. Nu heb ik er geen moeite mee dat hij foto's van mij op zijn website zet, maar waar ik moeite mee heb is dat hij niet aan bronvermelding doet. De foto is dan wel niet door mij gemaakt, maar wel door mij bewerkt. En de auteursrechten van de foto liggen bij mij, omdat ik de originelen in bezit heb. Gekregen van Tante Marietje.
Hij verkoopt nog altijd boekjes met de stamboom van de familie Delahaye, waar ik in sta met mijn oude naam, hij weigert ze te corrigeren, dat zou kunnen met een inlegvel of door de oude namen over tellen en de nieuwe er bij te schrijven. Dit komt natuurlijk allemaal in de aangifte te staan. Dat Uberheblich macho gedrag moeten we maar eens afleren.