Blog

Namen Stamboom

Ik kreeg gisteren 7-1-2022 een nogal agressief mailtje over een naam die ik moest verwijderen uit de stamboom, uiteraard geef ik daar gehoor aan, mits hij niet nog ergens anders vermeld staat, want dan heeft het weinig nut.
Frans Habets heb ik heel vriendelijk verzocht om mijn naam te veranderen. Wordt geen gehoor aan gegeven. Ik heb Guido Delahaije verzocht de foto's waar ik als jongetje op sta te verwijderen, wordt ook geen gehoor aan gegeven en die heeft hij alleen maar. Nee zo ben ik niet. Als iemand dat niet wil is geen probleem, dat verzoek kreeg ik al eens eerder. Heb ik ook gehoor aangegeven. Maar wel graag op een vriendelijke manier en niet op een agressieven manier.

Ik ken de wet op de privacy. Procederen kan, maar dat kan alleen als je goed overleg hebt gepleegd, dat was hier duidelijk niet het geval. En als je een klacht indient krijg je pas na een jaar te horen dat het in behandeling is genomen en dan duurt het nog heel veel jaren voordat je je gelijk krijgt, dan ben ik allang de pijp uit. Maar dat hoeft allemaal niet. Een mailtje is voldoende, maar wel netjes a.u.b.


Groetjes Viviënne.

Ik ben een Veganist, die zijn in de regel dier vriendelijk ook voor het dier mens.